Femke Schabos

Ik ben in 2002 aan de Universiteit van Tilburg afgestudeerd. Mijn carrière ben ik begonnen bij AKD in Eindhoven op de sectie verbintenissenrecht. In 2004 heb ik de overstap gemaakt naar Holland van Gijzen waar ik mij heb gespecialiseerd op het gebied van het arbeidsrecht. In 2006 ben ik tijdelijk uit de advocatuur gestapt en heb ik een eigen onderneming opgericht, waarna ik in 2011 weer als advocaat aan de slag ben gegaan.
In deze periode heb ik het arbeids- en contractenrecht in de praktijk uitgeoefend, waaronder contracten afsluiten met (inter)nationale bedrijven, opstellen van algemene voorwaarden en begeleiden van het personeel. 

In 2011 ben ik bij Hekkelman Advocaten teruggekeerd in de advocatuur om vervolgens in 2013 Vocarius Advocaten te starten. Dat ik ook aan de andere kant van de tafel heb gezeten, komt nog dagelijks van pas. Ik weet wat er leeft, wat er komt kijken bij het leiden van een (eigen) bedrijf en kan dus ook écht meepraten over de praktijk. Gecombineerd met mijn recht door zee instelling, levert dit adviezen op waar mijn klanten snel mee aan de slag kunnen. Een pragmatische instelling naast kostenbewustzijn staat altijd voorop.

In 2014 heb ik met succes de Specialisatieopleiding Arbeidsrecht te Leiden afgerond. Verder ben ik gespecialiseerd in de AVG en adviseer ik veel bedrijven hierover.
Specialistenvereniging
Logo-Vaan
Naast het arbeidsrecht ben ik ook gespecialiseerd op het gebied van het contractenrecht. Sinds geruime tijd word ik door diverse (internationaal opererende) bedrijven ingehuurd om op interim basis werkzaamheden te verrichten als (general) legal counsel.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Als u nog vragen heeft over onze diensten of u wilt graag een afspraak maken, dan kunt u tijdens kantooruren te allen tijden telefonisch contact opnemen of u stuurt een bericht via ons contactformulier.