Procesrecht

Procederen wordt door Vocarius advocaten als ultimum remedium beschouwd, maar als het niet anders kan, zullen wij er alles aan doen om het beste resultaat te verkrijgen. Zowel voor verzoekschrift- als dagvaardingsprocedures, alsook hoger beroep zaken kunt u bij ons terecht.

Helaas zijn geschillen niet altijd te voorkomen. Maar ook dan is de gang naar de rechter normaal gesproken zeer zeker niet de eerste stap! Vaak blijkt het toch mogelijk onder begeleiding van Vocarius Advocaten het conflict onderling op te lossen. Leidt dit niet tot een bevredigend resultaat, dan kan een gerechtelijke procedure worden gestart. In bepaalde zaken kan een kort geding nodig zijn of moet er beslag gelegd worden om uw vordering veilig te stellen. Ook daarin staat Vocarius Advocaten u graag bij.

Wij hebben jarenlange ervaring in het procederen op de rechtsgebieden waarin we gespecialiseerd zijn. Het gaat daarbij om procedures bij de rechtbank (waaronder ook de sector kanton) en het gerechtshof. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Als u nog vragen heeft over onze diensten of u wilt graag een afspraak maken, dan kunt u tijdens kantooruren te allen tijden telefonisch contact opnemen of u stuurt een bericht via ons contactformulier.