Incasso

Een constante cashflow is voor iedere ondernemer cruciaal. Wanneer sprake is van een onbetaalde factuur is het zaak om deze zo spoedig mogelijk betaald te krijgen waarbij de juiste toon wordt gevoerd. Het behouden van de betreffende klant is ook belangrijk.

Vocarius advocaten zal beginnen met het sturen van een sommatiebrief waarin een redelijke termijn wordt geboden om alsnog aan de betalingsverplichting te voldoen. De praktijk leert dat de meeste facturen alsnog betaald worden. Zo niet? Dan kan een incasso kort geding gestart worden als sprake is van een onbetwiste vordering. Op vrij eenvoudige en snelle wijze kan een vonnis worden verkregen die vervolgens ten uitvoer kan worden gelegd. 

Naast het voeren van diverse procedures (ook ingeval van betwiste geldvorderingen) kan Vocarius advocaten uw vorderingen zeker stellen door het leggen van beslag op een bankrekening, onroerend goed of roerende zaken. 


Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Als u nog vragen heeft over onze diensten of u wilt graag een afspraak maken, dan kunt u tijdens kantooruren te allen tijden telefonisch contact opnemen of u stuurt een bericht via ons contactformulier.